Blog

12 juny

Aviat farà tres mesos de l’inici de les obres les futur parc de patinatge de La Marina i, a poc a poc, es va materialitzant la forma i el resultat del treball del procés de co-disseny que vam desenvolupar amb part de les veïnes i entitats del territori.

06 març

Estem d'enhorabona!

Aquest dilluns dia 5 de març de 2019, després d'un llarg trajecte en els que s'ha redactat el projecte, s'ha licitat l'obra i s'ha complert amb tots els tràmits administratius habituals, podem dir que COMENCEN LES OBRES per a la construcció del nou espai urbà de la Marina. Un espai que allotjarà el parc de patinatge que vam dissenyar de manera conjunta al llarg de les sessions participatives de l'any 2018.

27 setembre

Hola a Tots!

Un cop acabades les vacances i amb els engranatges ben greixats hem trobat oportú posar al dia a tots els participants i seguidors del blog que veu assistir al procés de disseny participat del futur Parc de Patinatge de La Marina.

22 gener

El Pla de Barris de Barcelona és una iniciativa municipal que, amb col.laboració amb veïns i veïnes i amb una dotació pressupostària extraordinària, posa en marxa accions socials, econòmiques i urbanes per millor els barris de la ciutat que més ho necessiten.

21 gener

El passat dilluns 29 de gener va tenir lloc la darrera sessió del procés de disseny participat per a la definició del nou espai patinable de La Marina. L'objecte de la sessió es va centrar en presentar i validar la proposta de disseny elaborada per l'equip tècnic responent a les demandes veïnals.

20 gener

El procés de codisseny Skate Marina està arribant al final de la seva primera etapa i cal fer balanç de tota la feina feta durant les sessions. Per aquest motiu, ens agradaria convidar-vos a participar en l'últim dels tallers del procés. Aquest serà el dilluns 29 de gener a les 17:30 h a la Plaça del Moviment Obrer.

03 gener

Bona entrada d'any a tothom!

Per celebrar-ho, us fem arribar l'acta de la tercera, i última, sessió de treball del procés participatiu que va tenir lloc el passat dimecres 13 de desembre al local de l'AVV Sant Cristòfol.

28 novembre

El dimecres 22 de novembre del 2017 es va celebrar la segona sessió de treball del procés participatiu per dissenyar amb la comunitat de la Marina el futur parc patinable del barri.

02 novembre

El dimecres 25 de octubre del 2017  es va celebrar la primera sessió de treball del procés participatiu, la corresponent a la presentació del projecte per al nou parc patinable al barri de la Marina.

24 octubre

La Marina. Dissabte 21, de 10 a 14.30 h, jornada i exhibició de skate per començar a dissenyar el nou skatepark.

 

20 octubre

Aquí podreu trobar la informació més rellevant sobre com participar del procés de disseny del futur skatepark

06 octubre

Els darrers esdeveniments polítics succeïts a Catalunya estan cridant a part de la població a la convocatòria de vaga del dia 8 de Novembre de 2017.

28 juliol

El dia 29 de juny del 2017 va tenir lloc una sessió de presentació entre diferents actors del territori, l’equip de Pla de Barris i l’equip tècnic que dinamitzarà el procés participatiu de codisseny i coproducció d'una zona patinable a la plaça del moviment obrer al barri de La Marina.