12

Acta 1ª Sessió participativa

El dimecres 25 de octubre del 2017  es va celebrar la primera sessió de treball del procés participatiu, la corresponent a la presentació del projecte per al nou parc patinable al barri de la Marina.

Van assistir 23 persones en total, entre les que  hi havia gent de diverses edats. Entre els participants cal destacar la presència de la Marina Patina, alumnes del Centre El submarí i veïns individuals que van mostrar interès per a dissenyar col·lectivament l’equipament esportiu.

La sessió va començar amb una breu presentació dels objectius del procés participatiu i tot seguit l'equip de Straddle3 va repassar amb imatges alguns projectes de skateparks en els que ha intervingut anteriorment.

Després es van fer grups per treballar els diferents objectius de la sessió i donar veu a tots els participants. Mentre el primer grup determinava alguns problemes actuals i potencialitats que té l'espai mitjançant post-its, el segon grup va respondre una enquesta elaborada per al procés. Passat un temps els grups van canviar de dinàmica fins a realitzar les tres.

Al final de la sessió es va acordar canviar l’horari de les sessions. A partir de dimecres 8 NOVEMBRE  les sessions seran de 17.30-19:30 al CC. Casa del Rellotge

Podeu descarregar l'acta de la sessió i els documents de treball sota d'aquesta línia.