render final 1 low

EL PARC DE PATINATGE DE LA MARINA AVANÇA AMB PEU FERM

Hola a Tots!

Un cop acabades les vacances i amb els engranatges ben greixats hem trobat oportú posar al dia a tots els participants i seguidors del blog que veu assistir al procés de disseny participat del futur Parc de Patinatge de La Marina.

Fent memòria, el dia 29 de gener de 2018, va celebrar-se el taller de validació per al nou espai esportiu de La Marina. Durant la sessió es va exposar plànols i renders que plasmaven les idees recollides durant els tres mesos de feina conjunta. El resultat ens va deixar a tots satisfets i amb l'esperança posada en veure i gaudir del projecte construït.

Tenim bones notícies!

Després de mesos de feina i reunions, abans de marxar de vacances, el projecte definitiu va ser lliurat a l'Ajuntament. En aquests moments cal esperar a diversos tràmits administratius, però tot apunta que es podrien començar les obres en un horitzó no gaire llunyà.

Tal com vam explicar el dia 29 de gener, era possible que el projecte patís algun canvi a causa de les exigències dels plecs de prescripcions tècniques municipals. Així ha estat, però aquests canvis han millorat el conjunt del projecte mantenint les directrius que es van fixar en la gènesi del projecte.

A continuació podeu veure la planta definitiva, així com les imatges virtuals que descriuen el resultat final. Tan bon punt tinguem noves notícies us mantindrem informats.

Seguim!