gif

LES OBRES DEL SKATEPARK VAN A BON RITME

Aviat farà tres mesos de l’inici de les obres les futur parc de patinatge de La Marina i, a poc a poc, es va materialitzant la forma i el resultat del treball del procés de co-disseny que vam desenvolupar amb part de les veïnes i entitats del territori.

Les obres van a bon ritme i de moment, a falta d’algun contratemps, la previsió és que es puguin finalitzar a principis del mes de setembre.

Els primers mesos de l’obra han servit per realitzar tots els treballs no visibles de la urbanització de l’espai. Aquestes feines, necessàries per el bon funcionament del tot espai públic, es resumeixen en la instal·lació de les xarxes de il·luminació, reg i sanejament entre d’altres. A més a més,  s’han combinat aquestes tasques poc vistoses amb d’altres amb major repercussió visual. S’ha executat tres grans parterres en forma de cargol, on s’hi plantarà l’arbrat i la gespa on poder jeure i gaudir-ne.

L’última quinzena de maig ha suposat un canvi significatiu en l’evolució de l’obra. I és que des de fa uns dies, les feines han  emergit del nivell de terra.  Tots els que us hagueu acostat a l’emplaçament, haureu començat a reconèixer les peces patinables que vam dissenyar conjuntament.

El proper mes, serà clau i es podran observar canvis significatius setmana a setmana: S’instal·larà una gran pèrgola; serà el moment de plantar la vegetació; I s’iniciaran les feines de pavimentar l’espai patinable. Vent en Popa! Ben aviat, tindrem un espai preparat per patinar i passejar amb totes les comoditats.

Us anirem informant.