Media

  • Documents
  • Videos
  • Imatges
  • Veure tot
Pujat el 12 de juny

Aviat farà tres mesos de l’inici de les obres les futur parc de patinatge de La Marina i, a poc a poc, es va materialitzant la forma i el resultat del treball del procés de co-disseny que vam desenvolupar amb part de les veïnes i entitats del territori.

Pujat el 27 de setembre

Hola a Tots!

Un cop acabades les vacances i amb els engranatges ben greixats hem trobat oportú posar al dia a tots els participants i seguidors del blog que veu assistir al procés de disseny participat del futur Parc de Patinatge de La Marina.

Pujat el 21 de gener

El passat dilluns 29 de gener va tenir lloc la darrera sessió del procés de disseny participat per a la definició del nou espai patinable de La Marina. L'objecte de la sessió es va centrar en presentar i validar la proposta de disseny elaborada per l'equip tècnic responent a les demandes veïnals.

Adjunt Mida
acta retorn 2.73 MB
Pujat el 03 de gener

Bona entrada d'any a tothom!

Per celebrar-ho, us fem arribar l'acta de la tercera, i última, sessió de treball del procés participatiu que va tenir lloc el passat dimecres 13 de desembre al local de l'AVV Sant Cristòfol.

Adjunt Mida
acta sessio 3 5.55 MB
Pujat el 29 de novembre

Des de Instagram ens fem ressó de la jornada de presentació del proces participatiu. Agrair a albertokastor el video i a tots els veïns per apropar-se a patinar.

Pujat el 28 de novembre

El dimecres 22 de novembre del 2017 es va celebrar la segona sessió de treball del procés participatiu per dissenyar amb la comunitat de la Marina el futur parc patinable del barri.

Adjunt Mida
acta 2 1.09 MB
Pujat el 02 de novembre

El dimecres 25 de octubre del 2017  es va celebrar la primera sessió de treball del procés participatiu, la corresponent a la presentació del projecte per al nou parc patinable al barri de la Marina.

Pujat el 27 de octubre

La MARINA PATINA és un col·lectiu de patinadors i veïns del barri de La Marina que actualment estan dinamitzant l'espai on es construirà un parc patinable per a tots els públics.  Cada diumenge pel matí es reuneixen a la Plaça del Moviment Obrer  per patinar en família.

Aquí teniu un video de youtube de l'any 2013 on podreu veure algunes de les activitats que realitzen els diumenges.

 

Pujat el 26 de octubre

La MARINA PATINA ja ha complert 4 anys. Mentre no s'edita el video de l'aniversari, afegim un video de youtube del primer aniversari i del sarau amb les families.

Amb el procés participatiu actual, aconseguirem redissenyar l'espai, i poder millorar-lo i convertir-lo en un espai públic patinable de qualitat .

Apunteu-vos-hi! 

Pujat el 25 de octubre

Jornada d'exhibició i difusió del proces participatiu per a dissenyar el futur skatepark a la Marina.

Volem agrair les fotografies cedides per Alberto de "Los Planos Skateplaza" de Badalona

Pujat el 25 de octubre

Gràcies a la col·laboració dels IES Montjuic i del IES Domenech i Montaner, el passat 17 d'octubre del 2017 es va accedir als centres educatius per realitzar una acció comunicativa pensada per a difondre i promocionar l'inici del proces participatiu per a dissenyar un skatepark del barri.

Pujat el 24 de octubre

La Marina. Dissabte 21, de 10 a 14.30 h, jornada i exhibició de skate per començar a dissenyar el nou skatepark.

 

Adjunt Mida
FULLETO PROCES PARTICIPATIU 2.6 MB
Pujat el 23 de octubre
Pujat el 20 de octubre

Aquí podreu trobar la informació més rellevant sobre com participar del procés de disseny del futur skatepark

Pujat el 28 de juliol

El dia 29 de juny del 2017 va tenir lloc una sessió de presentació entre diferents actors del territori, l’equip de Pla de Barris i l’equip tècnic que dinamitzarà el procés participatiu de codisseny i coproducció d'una zona patinable a la plaça del moviment obrer al barri de La Marina.

Adjunt Mida
acta 00 719.44 KB